Emelőkosár bérlés elérhető áron

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől megfizethető áron és egyszerűen kölcsönözhet személy emelőt.

Az emelőkosár bérlés cégek és magánszemélyek részére egyaránt elérhető. Kölcsönzési szándékát bármikor jelezheti, azonban fontos megjegyezni, hogy az igényeket minden esetben beérkezési sorrendben teljesítjük.

Abban nincs vita, hogy egy kosaras emelő számtalan esetben aranyat ér; felbecsülhetetlen segítség például magasabb épületek karbantartásakor vagy festésekor, tetők javításakor, magas fák lombkoronájának visszavágásakor, ablakok külső tisztításakor vagy épp reklámok kihelyezésekor; a sor természetesen még hosszasan folytatható. Azonban minden munkához elengedhetetlen a megfelelő eszköz kiválasztása, és ez ebben esetében sincs másképp. Éppen ezért nagyon fontos, hogy emelőgép bérlés előtt felmérjük, pontosan típusú gépre is van szükségünk; amennyiben nem biztos a döntésben, kérdéseivel forduljon bátran munkatársainkhoz!

Ha a munkaterület például laza, homokos talajon található, egy több tonnás önjáró emelő könnyedén megsüllyedhet munka közben, ami nyilvánvalóan nem ideális. A nagyméretű emelőgépek gondot okozhatnak, ha beltérben kell működniük, és nem csak azért, mert kárt tehetnek a padló borításában, hanem egyszerűen a szabványos ajtókon jó eséllyel be sem férnek.

A tőlünk kölcsönözhető Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú emelőgép ezzel szemben a kosár leszerelése után akár hagyományos ajtókon is beférnek.

Maximális emelőmagassága tizennégy méter, és önsúlya mindössze 20-30%-a a hasonló kategóriájú személy emelőkének. Ennek oka, hogy négy darab kitalpalás biztosítja a stabilitását a megszokott ellensúlyokkal szemben. Hibrid meghajtással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy robbanómotorja mellett üzemeltethető hálózati feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is, ami szintén hozzájárul a kényelmes beltéri használathoz.

Az emelőkosár bérelhető tőlünk kezelőszemélyzettel vagy anélkül is; amennyiben a gépet magában kölcsönzi ki, fontos, hogy meggyőződjön róla, hogy kizárólag szakképzett személyek kezelik az eszközt.