Kizárólag nálunk kapható itthon Windex hőszivattyú

A légkondicionáló készülékektől nagyon sokáig az emberek jelentős része idegenkedett,

ami leginkább annak volt köszönhető, hogy a régebbi készülékek jellemzően rengeteg elektromos áramot fogyasztottak működésükkor, de a különböző klímabetegségekről is gyakran hallani. Utóbbiak leggyakrabban fejfájással, szédüléssel és kimerültséggel járnak, de a megfázáshoz vagy allergiához hasonló tünetek (orrfolyás, tüszkölés, köhögés, könnyezés) sem ritkák. Ezek oka általában az, hogy a klíma légtisztító és szűrő rendszere nem megfelelően tiszta, így ideális terep a különböző gombák és baktériumok elszaporodásának. A kellő odafigyeléssel és karbantartással azonban mindez elkerülhető.

Emellett a modern légkondicionálók elődeiknél nagyságrendekkel hatékonyabbak és takarékosabbak. Ma már ha jól választunk készüléket, nem kell horribilis villanyszámlával számolni, sőt, a hűtés mellett otthonunk fűtése is megéri velük. A jó választásban pedig az Ódor Klíma lesz segítségére!

Több, mint húsz évnyi tapasztalattal rendelkezünk, kínálatunkban számos magas minőségű és takarékos Glee és Windex klíma található egyebek mellett. Szívesen dolgozunk ezen márkákkal, mivel jól tudjuk, hogy megfelelő karbantartás mellett akár két évtizedig is képesek kifogástalanul működni.

A légkondicionálókat nem csak forgalmazzuk, hanem szervizeljük, javítjuk és be is szereljük.

Emellett foglalkozunk hűtőközegek szivárgásvizsgálatával, illetve száraz légcsatornák és konyhai elszívók professzionális tisztításával is. Mióta szövetségre léptünk a Windex Grouppal, az olasz cég számos termékének egyedüli forgalmazói vagyunk Magyarországon, például kizárólag nálunk kapható itthon Windex hőszivattyú, fan-coil, hőleadó vagy folyadékhűtő.

Folyadékhűtőket 5kW-os teljesítménytől egészen 1MW-ig kínálunk, tehát a lakossági mellett ipari és kereskedelmi igényeket is képesek vagyunk kielégíteni. Kimagasló technikai hátterünknek hála képesek vagyunk a vezérlést és a belső szerkezeti kialakítást is személyre szabni, hogy méginkább megfeleljenek a felhasználói elvárásoknak. Hívjon minket még ma, és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!


Hasonló cikk: Szabaduljunk meg könnyen a zsíros szennyeződésektől